Love Your Enemies

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

pomoooooooc

??????? preboha
Môže mi prosím z vás niekto povedať ako sa môže niekto tak dokonale dodrbať.??? načo slúžia tie módne prehliadky a krásne modelky a neviem čo keď sa aj tak niekto tak ladne a dokonale dodrbe. Ja to asik vážne nikdy nepochopím. Jak môže dať niekto niečo také na seba.??? ak má na také oblečenie postavu tak nepoviem nič. ale vypadá jak tranzvestita a ona sa ešte takto dohabe.? no prosím.:D ale tot ouž je vrchol. Možno si tým kompenzuje svoj problém. NIk by si ju nevšimol kebyže sa tak ndohabe a neobleče tak aby vyzerala jak šunka v situ . strašne........ mal by pred nou niekto behať s tabulou ERROR. Reč je o prváčke na našej škole. Keby to čítala hneď by pochopila že o ňu ide. Ona si možno povie že to je jej štýl. Neviem koho napodobňuje ale ak to je nejaky pako bez vkusu tak jej t ide bravúrne. Preboha kto s ňou chodí nakupovať.?? a chudere jej nepovie že je to strašné:???

hrôza | stály odkaz

Komentáre

  1. Hele Love, nezáviď, i když to zřejmě myslíš v dobrom:-))
    Prváčky jsou, všeobecně , náchylný na extravanci. Tebe to irituje , ale nemělo by. Protože muži nehledají manekýny, ale inteligenci.
    No, když se to přinatrefí jako kdyby v komplexu, tak je to dobrý. Dočasu.
    Začnou Ti za ní dolejzat fitnesový makáči a zůstanou Ti jenom oči ke pláči. Máš toho kolem sebe, i mezi mediálníma hvězdáma.
    Ale žádný strachy, vem si takovýho, co má prachy!
    publikované: 22.11.2009 18:14:32 | autor: Mito (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. hm:D
    osobne si myslím že nemám čo závidiet.a myslim ze si to cele zle pochopil.
    cela škola sa s nej smeje od učiteľov po tých tvojich chalanov. a smutné je to že nielen že sa dohabe. ale inteligenciu moc nemá.prepáč ale nemám jej čo závidieť. každý ma svoje chyby a aj ja ich mám. lenže ja si môžem aspoň dovliť dať na seba čokoľvek pretože postavu na to mám. ona nie.. a potom to tak dopadne. oblieka sa možno do dobrých vecí. no nevie to skombinovať. vyzerá strašne a vyzerá akoby ráno pozvešala polku šatniku a dala na seba
    publikované: 22.11.2009 21:35:25 | autor: katka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. zabavas sa?
    neboj sa, ja sa rovnako zabavam na tomto Tvojom vyplode :-))
    alebo naberies odvahu, a povies je to aj do oci, tej Tvojej prvacke? nie? zeby si sa bala, ze sa na Teba niekto bude pozerat, ked sa k nej budes prihovarat? a preco, preboha???!!!
    :-)(-:
    publikované: 22.11.2009 22:13:58 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ?
    nie nemam problem jej to povedat oen si myslim ze by bolo omnoho lepsie pre nu keby jej to povedal niekto slusne z jej kamaratov.predsa i mne by bolo blbe keby niekto cudzi to povedal a ani by som to nebrala vazne ..... urcite to zoberie lepse od kamaratov
    publikované: 23.11.2009 18:22:46 | autor: katka (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. palce hore
    si sikovna a mysli Ti to
    pravda je, ze totalnu kritiku lepsie clovek znesie od priatelov... na druhej strane, ak Ti niekto neznamy s usmevom pochvali trebars mikinu, ale pritom Ta jemne nasmeruje na nieco, co sa k nej hodi viac (sposobom "Jeej, to je pekna mikina... kde si ju kupila? Super... inak ja som videla tam a tam uplne uzasne nohavice, ktore by sa k nej 100% hodili. Mozno by stali za skusku, podla mna by si v nich vypadala bohovsky..."), co povies, nestoji to za pokus?
    kolko jej "naozajstnych" priatelov by toto pre nu urobilo, co povies?
    a kolko z nich sa s nou "priateli" len preto, aby nevypadali najhorsie na skole...?
    publikované: 23.11.2009 19:50:42 | autor: CyberGhost (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. hm...
    mozno to co pises je dobry napad ale nie realny.....
    kedze ma kamaratku s ktorou chodi aj do triedy co sa ties oblieka tak vystredne a osobne si myslim ze s nou chodi nakupovat tak to nebude mozne.- a ona ma superveci sice mocfarebne ale su dobre ta jej kamaratka sa tes tak selijakoblikea ale ma na to postavu a aspon to skombinuje....ona to vzdy niecim zaklincuje....
    publikované: 29.11.2009 15:14:36 | autor: katka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014